A "mindenkinek hasznos" időmenedzsment módszerek helyett...

IDŐGAZDÁLKODÁS,
AMI VALÓBAN RÓLAD SZÓL

Szeretnél végre több szabadidőt céljaid megvalósítására,

a családra vagy új vállalkozásra? Ebben segítünk!

IDŐGAZDÁLKODÁS SZEMÉLYISÉGTÍPUSONKÉNT online oktatóanyagunkkal egy hiteles önismereti tükör, egy testhez álló időgazdálkodási stratégia és egy lépésről lépésre terv lesz a kezedben.

Időgazdálkodás tréning

Miért nem működnek az időgazdálkodási technikák?


Hiába próbálod jobban beosztani az időd, egyszerűen nem megy? Este fáradtan esel ágyba, azt érezve, hogy a mai nap is csak tűzoltás volt?
Dunát lehet rekeszteni az időkezelési tippekkel... A Neked való módszerekre pedig oly nehéz rábukkanni, mint tűre a szénakazalban - nem is beszélve arról, hogy rengeteg próbálkozással, kudarccal és időveszteséggel jár a felkutatásuk.

Hol folyik el az időd? Melyek az erős és a gyenge pontjaid az időkezelésedet illetően? Melyik időgazdálkodási technika, feladatkezelő vagy naptár ideális a számodra? Lehet, hogy csak néhány apró trükk választ el a sikeres időkezeléstől... Azonban mindezek a kérdések addig megválaszolatlanok maradnak, amíg nem ismered saját személyiségedet, céljaidat, szokásaidat.

Az időgazdálkodás könyvek, tréningek mind egy kaptafára mennek…

Félre ne értsd, nem szeretnénk bírálni egyik ilyen oktatóanyagot sem. Remek kiadványok vannak, melyek számtalan jobbnál jobb tippel, ötlettel, módszerrel szolgálnak nekünk. A gond csak az, hogy ezek nem veszik figyelembe egyéni adottságainkat. S így, vagy érzéseinkre támaszkodva választunk közülük, vagy népszerűségük szerint, esetleg mások véleménye alapján. Ez nem igazán kecsegtet túl sok sikerrel...

Idokezeles Trening

IDŐGAZDÁLKODÁS SZEMÉLYISÉGTÍPUSONKÉNT oktatóanyagunkban képet kapsz személyiségedről, megtaláljuk motivációdat, kitűzzük a céljaidat, megtervezzük a feladatkezelő vagy naptárrendszeredet, és minden tudást megkapsz, hogy saját magad is képes legyél kézben tartani időgazdálkodásodat.

Mik azok a személyiségtípusok?


A személyiségtípusok pszichológiai szempontból sorolják kategóriákba az embereket.

Miért hasznos, hogy megismerd a személyiségtípusodat? Mert így mélyül az önismereted, tisztába kerülsz jellemvonásaiddal és viselkedésed miértjeivel. Ha pedig megérted és felismered a többi személyiségtípust is, az nagyban segíti a köztetek lévő hatékony kommunikációt és együttműködést.

Talán Te is ismered a Jung féle személyiségtipizálást, mely introvertált és extrovertált embereket különböztet meg. Az előbbiek befelé fordulóak, míg az utóbbiak inkább kifelé fordulóak. Bontsuk tovább a személyiségtípusokat vérmérséklet szerint! Az introvertált típuson belül találjuk a kitartó flegmatikusokat és a precíz melankolikusokat. Az extrovertált típuson belül pedig a népszerű szangvinikusokat és a határozott kolerikusokat. Ezek a típusok nagyjából megfeleltethetőek a DISC személyiségprofilok szerinti felosztásnak is, mely rendszert főként az üzleti életben használják túlnyomórészt.

A Vállalkozz család mellett saját rendszerét a fenti tipizálások alapján dolgoztuk ki. Az általunk kidolgozott személyiségtípusok kezdőbetűi megegyeznek honlapunk kezdőbetűivel:

V

Vezető

CS

Csapatépítő

M

Megbízható

E

Elemző

"Az idő ingyen van, de megfizethetetlen. Nem birtokolhatod, de kihasználhatod. Nem tudod megtartani, de képes vagy kitölteni. Amit egyszer elvesztegettél, soha nem kaphatod vissza."

Ismerős helyzetek?

Miben segít majd Neked a IDŐGAZDÁLKODÁS SZEMÉLYISÉGTÍPUSONKÉNT online tréning?


 • több szabadidőd lesz, melyet felhasználhatsz céljaid megvalósítására: új vállalkozásra, új projektre, önfejlesztésre, családi programokra, pihenésre
 • nemcsak időt spórolsz, de pénzt és sok felesleges kudarcot is
 • fejleszted vezetői képességeidet (értékítélet, önfegyelem, előrelátás, függetlenség)
 • növeled hatékonyságodat és eredményességedet
 • bevétel növekedést érsz el
 • a legjobb szakemberek közé kerülhetsz a területeden
Időgazdálkodás tréning

Milyen formában jelennek meg ezek konkrétan az életedben?

Szabadidődet fordíthatod: új üzletet nyitására, másoddiploma megszerzésére, egy maraton lefutására vagy egy hegy megmászására, de elviheted a családot egy luxus nyaralásra vagy beiratkozhatsz egy vezetői továbbképzésre is.

Vezetői képességeid, hatékonyságod és eredményességed növelésével szakmai elismertségre és tekintélyre teszel szert a karrieredben.

A megfelelő tervezés és a kitartás segít, hogy elérd kitűzött céljaidat.

Megteremtheted a számodra fontos státuszszimbólumokat.

Mit kapsz és mit nem kapsz az online tréninggel?

Mindenkinek 24 órából áll egy nap. A különbség az, ki hogyan osztja be.
Több időt mi sem tudunk adni, azonban a meglévő hatékonyabb felhasználásában tudunk Neked segíteni!

Amit kapsz:

 • 2 az 1-ben részletes személyiségtípus elemzést + a személyiségtípusodra szabott időgazdálkodási oktatóanyagot 
 •  valóban megvalósítható ötleteket, cselekvési javaslatokat
 • lényegi, kivonatolt információkat
 • közvetlen stílusú, könnyen érthető leckéket
 • gyakorlatias tananyagot házi feladatokkal, amik segítik az elmélet gyakorlatba való átültetését

Amit nem kapsz:

 • egy újabb, unalomig ismert időgazdálkodási oktatóanyagot
 • a személyiségtípusod számára haszontalan időgazdálkodási technikákat, módszereket
 • hetekig-hónapokig elhúzódó oktatást
 • jól hangzó, de a gyakorlati életben megvalósíthatatlan módszereket
 • felesleges szószaporítást

ÖSSZEGEZVE:

A tananyag lényegretörő - fókuszált - gyakorlatias. Ezért már akár az alkalmazás első napján azt fogod érezni, hogy megérte!

Kinek érdemes minél előbb jelentkezni?


Azoknak érdemes jelentkezni, akik ...

 • szeretik a személyreszabott megoldásokat
 • gyorsan alkalmazható és működő módszerereket keresnek
 • akik szeretnek biztosra menni
 • akiknek nincs idejük könyvekből és előadásokból tájékozódni és próbálgatni a különböző módszereket
 • akik eldöntötték, hogy egyszer és mindenkorra rendbe akarják tenni az időgazdálkodásukat
 • akik minőségi időt szeretnének tölteni a családjukkal és a munkájukkal egyaránt
 • akik szeretnék megismerni elakadásaik (pl. halogatás) okait és változtatni rajtuk
Praktikus

Rengeteg praktikus tipp

Cel

A mindennapokban jól használható módszerek

Szoveg

Egyszerű, érhető és lényegre törő stílus

Hogyan épül fel a tananyag?


Az Időgazdálkodás személyiségtípusonként oktatóanyag 8 részből áll. Ezeket mp3 hanganyag formátumban kapod meg, kivéve egy részt, mely videós oktatóanyag és egy programot mutat be, ezért volt szükség a képi megjelenítésre is. Tudjuk, hogy kevés az időd, ezért döntöttünk a hanganyag formátum mellett. Ezeket időhatékonyan tudod feldolgozni, hiszen nem vagy miatta a számítógéphez kötve, meghallgathatod edzés, futás, kutyasétáltatás vagy épp vasalás közben, akkor, amikor számodra a legkényelmesebb. Az anyag kivonatát megkapod írásos formában is, egy 20 oldalas Pdf-ben, mely munkafüzetként is szolgál a házi feladatok elkészítésére. Rendkívül hasznos a meghallgatást követően el is olvasnod a tananyagokat, hogy azokat még mélyebben megértsd. A házi feladatok elvégzésével pedig az elméletet beépíted a mindennapi gyakorlatodba. Továbbá minden anyag végén, megtalálod az adott rész legfontosabb kulcsüzeneteit is!

Az oktatóanyag tartalomjegyzéke:


01 Rádszabott időgazdálkodás

Miért nem működnek mindenkinél egyformán az időgazdálkodási technikák? Mert különbözőek vagyunk. Ismerd meg fő személyiségtípusod jellemzőit!

02 Motiváljon a miérted!

Téged mi motivál arra, hogy jobban szervezd az időd? Segítségünkkel találd meg a saját mozgatórugóid!

03 Időrablók nyomában

Ha időt akarsz felszabadítani, el kell döntened, hogy milyen dolgokkal nem fogsz foglalkozni, miket fogsz kiiktatni az életedből.

04 Hatékonyságnövelés stresszmentesen

Ebben a tananyagban egy olyan időgazdálkodási módszert mutatunk be, amely ideális a személyiségtípusod számára. Ez a GTD módszer.

05 TickTick - tervezz, ahogy a profik

Ismerd meg a GTD módszeren alapuló Tick Tick feladatkezelő programot, mellyel gyerekjáték lesz az időmenedzsment.

06 Kitartás és türelem

Itt két olyan témával foglalkozunk, melyek kihívást jelenthetnek számodra. Az első a kitartás fenntartása a kezdeti lelkesedés elmúltával, a második pedig a türelem magunk és más emberek felé.

07 Hatékonyságnövelő tényezők

Melyek a számodra ideális munkakörülmények, karrierlehetőségek, munkatársi kapcsolatok, valamint stresszkezelési módok?

08 Szokás a lelke mindennek

A szokások fontosabbak mint gondolnánk. Segítségükkel az újonnan tanult időgazdálkodási módszereket beépítheted az életedbe!

Menj biztosra!

30 napos pénzvisszafizetési garancia: Nincs kockázatod, bármikor visszakérheted a pénzed, ha úgy érzed, hogy nem azt kapod, amire számítottál, ekkor a pénzed 100%-ban visszajár!

Penzvisszafizetesi Garancia

Az IDŐGAZDÁLKODÁS SZEMÉLYISÉGTÍPUSONKÉNT Vezető személyiségtípus számára készült online oktatóanyagot itt  tudod megrendelni:

A "Megrendelem a tananyagot" gomb lenyomása után egy űrlapot kell kitöltened, melynek során választani tudsz az előre utalásos vagy a bankkártyás fizetés közül. Ha az átutalásos formát választod, akkor automatikusan kapsz egy e-mailt az átutaláshoz szükséges adatokkal. Amint megérkezik az utalás, megkapod a tanfolyamhoz való hozzáférésed. A bankkártyás megoldás gyorsabb, hiszen automatikusan megkapod a hozzáférést, amint teljesült a tranzakció.

Időgazdálkodás tréning
IDŐGAZDÁLKODÁS SZEMÉLYISÉGTÍPUSONKÉNT

Vezető személyiségtípus

ONLINE TRÉNING


Ár: 9990.- Ft

 • Komplett stratégia 8 leckében
 • hang + videós + írásos anyagok
 • házi feladat minden részhez
 • kulcsüzenetek a leckék végén

Mit kapsz az online tréninggel?

 • bővül az önismereted: tisztába kerülsz erősségeiddel és fejlesztendő területeiddel (nem csak) az időgazdálkodás terén
 • tudni fogod, hogy melyek a Neked való feladatok, munkák; milyen munkakörnyezetben és kollegális kapcsolatokban tudsz a legjobban kiteljesedni; melyek a számodra ideális stresszkezelési módok
 • egy komplett, rád szabott időgazdálkodási stratégiát kapsz a kezedbe
 • tudni fogod pontosan hol folyik el az időd, és a tanultak alkalmazásával képes leszel "betömni a réseket"
 • lényegretörő, gyakorlatias tananyagot házi feladatokkal, amik segítik az elmélet gyakorlatba való átültetését

Gyakran ismételt kérdések

Biztosan tudom alkalmazni a gyakorlatban is a tanultakat?

A képzést úgy készítettük, hogy az abszolút gyakorlati jellegű és lényegretörő legyen. Minden lecke után úgy fogod érezni, hogy valami újat tanultál önmagadról, vagy hogy kaptál egy jó és azonnal alkalmazható módszert a kezedbe. Az, hogy mikor állsz neki a megvalósításuknak, pedig csak rajtad múlik. Fokozatosan akár mindet képes lehetsz beépíteni az életedbe.

Mennyi ideig tart a képzés elvégzése?

A képzés 7 hanganyagot és 1 videót tartalmaz, melyek átlagosan 5-10 percig tartanak. Az anyagot megkapod írásban is (Pdf formátumban), amely egy 20 oldalas kivonat. Így a leckéken hamar végig tudsz haladni, azonban érdemes minden lecke házi feladatait is elvégezned, hogy az elmélet a gyakorlatba is beépüljön.

Meddig férek hozzá a tananyaghoz?

A képzéshez örökös hozzáférést kapsz, így akár néhány év múlva is elérhető lesz számodra. De le is tudod tölteni a saját számítógépedre.


Mikor és hogyan kapom meg az anyagot?

Az oktatóanyag kifizetése után azonnal küldünk egy email-t számodra, mely tartalmazza a belépési adatokat arra a felületre, ahol az tananyag található.

Hogyan tudok fizetni?

Az oktatóanyagot a teljesen biztonságos Barion rendszere segítségével, bankkártyás fizetéssel tudod megvásárolni.

További kérdéseim vannak!

Kérdéseidet bátran tedd fel az info (kukac) vcsme.hu email címen. 24 órán belül válaszolunk!