ONLINE MAGAZIN ÉS OKTATÓANYAGOK
• vállalkozás indítás • időgazdálkodás • otthoni munka • munka-magánélet egyensúly •

Mit jelent a fotónk melletti személyiségtípus meghatározás?

Ismerd meg a saját típusodat, töltsd ki 2 perces tesztünket itt:

Kik vagyunk?

Gyarmati Attila Online Marketing Szakerto

Gyarmati Attila

marketing, IT, Google Ads, SEO, weblapkészítés

Személyiségtípus: Vezető/ Elemző


2008 nyarán kezdődött az online marketinggel kapcsolatos utazásom, ami azóta is tart. Először csak azt kerestem, hogy mit akarok csinálni hátralévő életemben és a kutatás közben találkoztam ezzel a különleges területtel.

Amikor elkezdtem elmélyedni az online marketing világában, megláttam benne azt a szépséget, amivel valódi értéket lehet közvetíteni a problémával küzdő emberek felé. Ez motivál a munkámban.

Enyedy Katalin

marketing, grafika, social media, weblapkészítés

Személyiségtípus: Megbízható / Elemző


Mind a köz-, mind a magánszférában kipróbáltam már magam. Bátran újratervezek, fontos számomra, hogy a munkámat szívvel-lélekkel végezzem. Az online marketing világában a kreativitásom kiélése vonzott, a saját vállalkozásban pedig az önmegvalósítás, a szabadság, a családbarát otthoni munka és a rugalmas időbeosztás lehetősége. Munkámban az értékteremtés motivál.

Sárközi Szabolcs

Sárközi Szabolcs

vállalkozásfejlesztés, oktatóvideó, chatbot

Személyiségtípus: Csapatépítő


Az álmom valósult meg azzal, hogy 2000-től vállalkozások, rendszerek építésében veszek részt aktívan. Menet közben 2011-től az online marketing lett a másik szenvedélyem.

Közép és felső vezetőként tevékenykedtem korábban és most is PR, értékesítés, online marketing, majd vállalkozás fejlesztés területeken. Személyiségemhez közel áll a buddhista gondolkodásmód „Azt tedd másokkal, amit szeretnél, hogy veled tegyenek.”